Counselling

Više od savjetovanja

01.

Potrebno vam je:

RAZGOVOR – JASNOĆA – OSNAŽIVANJE

02.

Volite:

RAZGOVOR – LOGIČKO ZAKLJUČIVANJE

03.

Želite:

PRONAĆI RJEŠENJE – DOĆI DO CILJA

Došli ste na pravo mjesto

Svi mi već posjedujemo sve što nam je potrebno, samo to trebamo osvijestiti i koristiti.

Counselling nije savjetovanje niti psihoterapija, već pomoć u procesu osnaživanja pojedinca s ciljem razvoja autonomije u donošenju odluka i pronalaska vlastitog životnog puta te izlaska iz neželjene situacije.

Counsellor nije savjetnik, već facilitator u procesu definiranja onoga što želimo, osvještavanju vlastitih obrazaca ponašanja i resursa, te pronalaska rješenja i donošenja odluka.

Counselling je kratkotrajan proces koji se sastoji od jednog do nekoliko susreta, jer naglasak stavlja na autonomiju klijenta, a ne ovisnost o tuđoj pomoći.

Ukoliko imate DILEME u vezi odabira svog poslovnog i privatnog puta, trenutno se nalazite u situaciji koja vam se čini BEZIZLAZNA, neki DOGAĐAJ vas je paralizirao, i ne znate kako zakoračiti naprijed, javite se.

Cijena: 60,00 €
Trajanje: 60 minuta
Mjesto: Online
Uživo - Podsused Vrapče
Lorena vodi klijente kroz proces promjene s puno empatije, održavajući istovremeno zdravu distancu kako bi klijent samostalno spoznao nove perspektive za osobni razvoj. Njezina intuitivnost, usklađena s pragmatičnošću, smirenost i ugodna komunikacija, pružaju osjećaj sigurnosti i otvaraju prostor za otvorene razgovore te rad na dubokim strahovima, bolima i željama. Kroz rad s Lorenom, uspješno sam prevladala određene osobne prepreke te osjetila veći mir i sreću u životu.
Iva N.
ŠTO ČEKATE...

DOGOVORITE TERMIN

Ako imate pitanja, želite poslati upit ili rezervirati termin, ispunite kontakt obrazac ili me kontaktirajte putem:
E-MAIL

lorena.mareglia@gmail.com

TELEFON

+385 91 619 5396

Scroll to Top